Skip to content

Actueel

Eervolle vermelding op Vergiliuswedstrijd Latijn en Grieks

Woensdagnamiddag 20/5 waren leerlingen van 5 Latijn en 5 Latijn/Grieks aanwezig op de uitreiking van de "Vergiliuswedstrijd van de Vlaamse Olympiade Latijn en Grieks" te Gent. Ze kregen er een eervolle vermelding. Proficiat!!!

(22/05/2015)

Oud-leerling van KA Pitzemburg in de kijker

Yves Van Ingelgem mag zich een jaar lang Belgische Innovator of the Year noemen. De 33-jarige ingenieur, die zijn middelbare studies genoot in KA Pitzemburg, maakte met zijn bedrijf Zensor - dat onder meer corrosie van windmolens monitort - het meeste indruk op de internationale jury. Die koos zeven finalisten uit honderd inzendingen.

foto:  © Tineke De Vos

bron: TrendsDe Morgen en Gazet van Antwerpen

(21/05/2015)

Busleyden Atheneum aanwezig op herdenkingsplechtigheid 70 jaar Mauthausen (Oostenrijk)

Persbericht Busleyden atheneum eert slachtoffers WOII in Mauthausen.pdf
(07/05/2015)

Geboortekaartje

Geboortekaartje van de grootste secundaire school van Mechelen met officiële start op 1 september 2015 (schooljaar 2015-2016). Kom nu al langs op één van de opendeurdagen en infomomenten!

(11/03/2015)

Flashmob op de Grote Markt van Mechelen

Op woensdag 11 maart werd een flashmob gehouden op de Grote Markt van Mechelen om reclame te maken voor de grootste secundaire school van Mechelen: "Busleyden Atheneum".

Video on Youtube: klik hier

(11/03/2015)

KA Pitzemburg biedt algemeen secundair onderwijs aan. Met haar historische locatie, eigen basketbalploeg, uniforme turnkledij, aandacht voor discipline en beleefdheid roept KA Pitzemburg de sfeer op van traditionele Engelse colleges..

Een rondleiding

In de kijker

Wens je graag onze schoolbrochure? Hierin vind je alles wat je moet weten over onze school. Vraag hem hier aan!