Skip to content

Actueel

Japser Publie in animatiefilm

Jasper Publie (Bandits - oud-leerling KA Pitzemburg) en Laura Tesoro (The Voice) spreken de hoofdstemmen in van de nieuwe stopmotion/animatiefilm 'De Boxtrollen'. Jasper leent zijn stem aan Eikes en Laura aan het meisje Winnie.De Boxtrollen zijn lieve beestjes die onder de grond wonen en voeden samen de weesjongen Eikes op. Wanneer de dorpscrimineel, Archibald Snatcher, de Boxtrollen uit de weg wil ruimen besluit hij naar de bovenwereld te trekken om hem tegen te houden. Samen met Winnie ontdekt hij zijn verborgen familiegeschiedenis en smeedt de kerel een plan om de Boxtrollen te redden. De film loopt vanaf 15 oktober in de bioscoop maar je kan hier al de trailer bekijken.

bron: www.tagmag.be

(28/08/2014)

Joyce Beullens neemt afscheid van VTM Kazoom

Kinderzender VTMkzoom heeft op zaterdag 2 augustus presentatrice Joyce Beullens (oud-leerling van KA Pitzemburg) op een indrukwekkend afscheid getrakteerd. Joyce was een van de eerste gezichten van de zender en gaat na meer dan vier jaar weg om meer te kunnen acteren. Joyce dacht dat ze in Mechelen haar laatste De Joyceshow Show zou presenteren, maar die show werd meteen overgenomen door haar collega Arne Vanhaecke. Meer dan een uur lang werd Joyce in de bloemetjes gezet, onder meer door een als sheriff Jack verklede Sven De Ridder, met wie Joyce samen op de set stond van de kinderreeks Jabaloe. Joyce werd ook bezongen door de groep Bandits met Jasper Publie en werd getrakteerd op filmpjes met BV’s en filmpjes van zichzelf uit de oude doos.

bron: www.nieuwsblad.be

(14/08/2014)

GWP Zweden

Van zondag 3/8 t.e.m. zaterdag 9/8 verblijven 22 leerlingen en 2 leerkrachten van KA Pitzemburg op Öland in Zuid-Zweden. Volg hun reis via de blog en facebookpagina van "Natuurbeleven".

(31/07/2014)

Overlijdensbericht

Gisteren heeft ons het droevige nieuws bereikt dat ex-collega Bruno Cogneau in Frankrijk om het leven is gekomen bij een val van een balkon in het Zuiden van Frankrijk. Na een korte interim op onze school was hij de laatste maanden werkzaam als leerkracht Frans in KA Lyceum. Hij laat een vrouw en 2 dochters na. Eén van zijn dochters is een leerling van onze school. De directie en leerkrachten betuigen de familie hun oprechte deelneming en wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Overlijden_Bruno_Cogneau.pdf
(16/07/2014)

Prettige zomervakantie

Het schoolteam wenst ieder van jullie een welverdiende zomervakantie!

(27/06/2014)

KA Pitzemburg biedt algemeen secundair onderwijs aan. Met haar historische locatie, eigen basketbalploeg, uniforme turnkledij, aandacht voor discipline en beleefdheid roept KA Pitzemburg de sfeer op van traditionele Engelse colleges..

Een rondleiding

Schoolbrochure

De nieuwe schoolbrochure is beschikbaar. Hierin vind je alles wat je moet weten over onze school. Vraag hem aan!